FRUKTSKIVOR MED MANDELSMÖR & KRISTINS FRÖBLANDNING
2 P O R T I O N E R
En kompis till mig som arbetar i New York
bjöds en gång på jobbet på det här och
tipsade sedan mig. Det är ett bra, mättande
mellanmål. Jag själv testade det första gången som frukost när jag sprang ett lopp i New York. Vid sådana tillfällen behöver jag ju ha i mig mycket energi utan att äta stor mängd mat. Det här fungerade jättebra.
Här kan du så klart variera frukten
efter säsong och humör. Det är också kul
att testa olika nötsmör som cashew- eller hasselnötssmör.
2 äpplen, päron, en melonskiva, lite jordgubbar eller
annan frukt
2 msk mandelsmör
2 msk Kristins fröblandning
Skär skivor av frukt. Bre på mandelsmör och doppa i, eller strö på, fröblandningen.
KRISTINS FRÖBLANDNING
1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl kokosflingor
Blanda samman. Förvara i en burk eller flaska med tättslutande lock.